1. BESTÄLLNING


Jag vill avbryta/ ändra min order, hur går jag till väga?

Avbryta order

Om du vill avbryta en order ska du kontakta vår kundservice snarast via e-postadress: info@elektronik24.se. Observera att det är för sent att avbryta en order som redan är packad eller skickad. Om det är för sent kan du göra en retur till oss i efterhand men då står du för fraktkostnaden. Övriga regler om ångerfristen hittar du på vår hemsida i köp och leveransvillkoren.

Ändra order

Vi kan tyvärr inte göra en ändring på en beställd order. Om vi hinner innan varorna är packade och utskickade kan vi avbryta ordern så att du kan göra om din beställning.


2. FRAKT

Vad kostar frakten?

Frakten är 49kr på alla köp, oberoende var i Sverige du befinner dig. 

 
3. LEVERANS

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är vanligtvis mellan 1- 7 vardagar (förlängt under högsäsong). Detta kan variera om lagret hos våra leverantörer har mycket att göra och beroende på vad du har beställt. Små paket går oftast snabbare än större som kräver mera handläggning. Tänk på att beställningar som beställs på helgdagar hanteras kommande vardag.

Var är min order just nu?

Du kan enkelt spåra din order med din spårningskod via ”denna länk”.


4. SERVICE

Min produkt behöver service


När din produkt är i behov av service är det bästa och snabbaste sättet att direkt kontakta tillverkaren som har auktoriserade tekniker som har kunskap om just din produkt. I många fall kan problemet lösas via telefon utan att du behöver skicka iväg din vara. Om felet är av sådan art att felet inte kan avhjälpas via supporten så får du information om hur du skall gå till väga för att skicka in produkten för garantiservice.

Kontaktuppgifter till våra tillverkaren får du om du mailar oss: info@elektronik24.se
Search engine powered by ElasticSuite